‘PRISCILLA’ UITGESTELD DOOR VIERDE CORONAGOLF

Door de vierde golf van Covid-besmettingen, de onduidelijkheid over eventuele nieuwe maatregelen van de verschillende overheden, de uitval van medewerkers en de veranderingen in het gedrag van theaterbezoekers, heeft InTeam Producties besloten de voorstelling van ‘Priscilla, Queen of the Desert, the musical’ uit te stellen naar januari 2023.


De ticketverkoop nam een goede start na het succesvolle optreden tijdens de opening van Antwerp Pride, afgelopen zomer in OLT Rivierenhof. Ook de invoering van het Covid Safe Ticket bracht hoop: bezoekers zouden in veilige omstandigheden van cultuur kunnen genieten, in een vol theater. Essentieel voor het financiële slagen van producties die niet door de overheid worden gesubsidieerd.


Na de aankondiging van strengere maatregelen, om de vierde golf van besmettingen te bedwingen, viel de ticketverkoop van sommige producties stil. Dat geldt ook voor die van ’Priscilla’. Het eventuele vooruitzicht op nog meer maatregelen, zal de bezorgdheid van de theaterliefhebbers niet meteen wegnemen.


De Raad van Bestuur van InTeam Producties ziet daarom geen andere mogelijkheid dan de productie uit te stellen. Een moeilijk besluit, genomen met respect voor de betrokken kunstenaars, medewerkers en hun omgeving. In overleg met Arenberg bleek januari 2023 het meest geschikte moment om “Priscilla” uit te brengen.


Alle tickethouders krijgen de keuze tussen hun tickets behouden voor de voorstellingen in januari 2023 (en zo InTeam Producties te steunen) of een terugbetaling. Hiervoor worden zij door Arenberg gecontacteerd. Als tickethouder hoef je dus zelf geen actie te ondernemen.


Uiteraard hopen we, samen met de hele cultuursector, op begrip en steun voor deze moeilijke situatie.


Zelden is een slogan veelzeggender geweest: ALLEEN SAMEN KOMEN WIJ HIER UIT.