top of page

INTEAM ZOEKT JONGEN (9-12 jaar) voor de rol van BENJI in ‘PRISCILLA, QUEEN OF THE DESERT’

InTeam Producties brengt in januari 2022 de Belgische première van ‘Priscilla, Queen of the Desert’, gebaseerd op de gelijknamige cultfilm uit 1994.

‘Priscilla Queen of the Desert’ vertelt het verhaal van drie vrienden die besluiten met een bus vanuit Sydney naar Alice Springs te rijden, dwars door de woestijn van Australië, om daar een aantal dragqueen-optredens te geven. Voor deze reis van hun leven dopen ze de bus om tot ‘Priscilla’. De roadtrip ligt bezaaid met onverwachte uitdagingen… De musical is doorspekt met ‘80ies en ‘90ies hits zoals 'I Will Survive', 'I Love The Nightlife' en 'Finally'!

 

Voor de rol van Benji (zoontje van hoofdrol Anthony) organiseert inTeam een auditie op woensdag 27 oktober van 14u tot 17u in Antwerpen. De auditie staat open voor jongens tussen 9 en 12 jaar, bij voorkeur met acteer- en zangervaring. De auditie bestaat uit een zang- en spelgedeelte. Er wordt in het Nederlands geacteerd en in het Engels gezongen. Dit is de link op youtube naar het zangnummer: Priscilla Queen of Desert (Broadway) - You're always on my mind - YouTube. Het nodige partituren kan je vinden in onze Google Drive map.

De repetities vinden plaats in de Kerstvakantie. Voorstellingen vanaf 7 tot en met 16 januari 2022 in de Arenberg Schouwburg in Antwerpen. De rol wordt alternerend gespeeld door 2 jongens, dus het aantal voorstellingen bedraagt maximum 5.
 

Meer info en inschrijving via de website of via audities@inteam-producties.be
 

Inschrijven voor 25 oktober. Bij aanmelding ontvang je een email met een uitnodiging en meer details over de auditie.

Meer info over de show: www.inteam-producties.be/priscillaqueenofthedesert

bottom of page