top of page
Tax Shelter

community

PARTNERS

Arenbergschouwburg_logo_edited.png

Arenberg is één van de vaste podia van Kunstenlab, een overkoepelend creatief platform dat podia, producties en festivals in de Stad Antwerpen, met een bovenlokale uitstraling in Vlaanderen, wil samenbrengen.De organisaties onder Kunstenlab werken samen om op een open, inclusieve en multidisciplinaire wijze  mensen te verbinden en jong talent te ondersteunen.

 

Arenberg en InTeam producties hebben voor de eerste keer samengewerkt met het concert "Musical bubbels" op 6 oktober 2020 in OLT Rivierenhof. De samenwerking werd positief geëvalueerd.

Op termijn wordt gestreefd naar een partnership waarbij inclusie, openheid en talentontwikkeling de gemeenschappelijke noemer zijn.

cavaria.png
opendoek-logo-baseline.png
expert academy.png
Unknown.png

Met volgende organisaties werken we graag en nauw samen:

Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Tilburg

Koninklijk Conservatorium Brussel, afdeling Musical

7Musical De!Kunsthumaniora, Antwerpen

Universiteit Antwerpen

Sensoa

Mr. Gay Belgium

Antwerp Diner

 

PARTNERSHIP
 

Wie InTeam producties wil steunen kan dat op verschillende manieren doen.

Het uitgangspunt is dat we maatwerk willen leveren, waarbij de belangen van de partners centraal staan en worden gerespecteerd.

U kunt ons laten weten dat u belangstelling hebt voor één van onderstaande mogelijkheden door een bericht te sturen naar info@inteam-producties.be

Wij nemen dan snel contact met u op voor een persoonlijk onderhoud.

 

Een beknopte opsomming:

 

  • Tax Shelter
     

Bent u ondernemer en op zoek naar een investering die u zonder risico's een interessant voordeel op de vennootschapsbelasting biedt?

Tax Shelter is de fiscale stimulans van de Belgische overheid, waarbij een bedrijf dat in een Europees podiumwerk investeert, een vrijstelling krijgt van haar belastbare winst van (op dit moment) 310% van de totale investering.

De investering is gebonden aan een specifieke erkende productie en kan jaarlijks gedaan worden.

 

  • Sponsoring

 

Op dit gebied zijn de mogelijkheden uitgebreid en divers. Heeft u belang bij vergroting van de naamsbekendheid, zijn arrangementen met plaatsing van uw logo op affiches, flyers, banners enz. mogelijk.

Eveneens adverteren in het programmaboek, en via links met onze websites op sociale media.

Maar u kunt ook sponsoren zonder tegenprestaties met het oog op een aftrekpost in de belastingaangifte.

 

  • Relatie-entertainment

 

Hebt u iets te vieren met uw beste vrienden of het personeel? Of zoekt u een bijzonder cadeau om uw medewerkers in de bloemetjes te zetten, of een relatiegeschenk voor uw beste klanten?

Dan is een bezoek aan één van onze voorstellingen een prima keuze. Door een op maat gemaakt arrangement maakt u er een exclusieve belevenis van. Te denken valt aan een ontvangst met bubbels voor de voorstelling, met hapjes en drankjes in de pauze of na afloop, of een ‘meet & greet’ met de artiesten na afloop. Het reserveren van ruimtes in de Arenberg schouwburg is mogelijk, evenals arrangementen met hotels of restaurants.

 

 

  • Koning Boudewijn stichting

 

InTeam producties heeft een culturele mecenaatsrekening gekend bij de KBS. Door de corona-maatregelen is dit project nog niet tot uitvoering gekomen.

InTeam producties staat geregistreerd onder nummer L90039 voor giften aan goede doelen. Raadpleeg de link om te bekijken of wij een project hebben gestart.

 

  • Schenkingen en donaties

 

Draagt u ons productiehuis en jong talent een goed hart toe en hebt u spaartegoeden die toch al geen enkele renteopbrengst kennen, dan kunt u doneren of schenken.

Om te weten wat voor u persoonlijk het meest interessant is, kunt u best een notaris of accountant raadplegen.

 

  • Nalatenschap

 

Wilt U InTeam producties laten delen in uw nalatenschap? Leg uw wensen dan vast in een testament. Het kan om een vast bedrag gaan, of een percentage van de nalatenschap, of een specifiek bezit, zoals een huis of sieraden of kunst.

Voor het opmaken van een testament neemt u contact op met een notaris. Of eigenhandig via www.legacio.be/testament/opstellen.

bottom of page