top of page
KinkyBoots_Full_NoShadow_4C.png

"Kinky Boots" is een energieke en hartverwarmende musical die vanaf januari 2025 te zien is in Arenberg Antwerpen.

 

Deze productie vertelt het inspirerende verhaal van Charlie Price, een jonge man die onverwacht de leiding over de familiefabriek van herenschoenen erft. Terwijl hij worstelt om het bedrijf van de ondergang te redden, ontmoet hij Lola, een flamboyante en charismatische dragqueen. Samen besluiten ze om een gedurfde nieuwe richting in te slaan door stevige, stijlvolle laarzen voor drag queens te produceren, wat leidt tot een reeks grappige en ontroerende gebeurtenissen.

De musical, met muziek en teksten van Cyndi Lauper en een script van Harvey Fierstein, biedt een krachtige boodschap over acceptatie, diversiteit en de moed om jezelf te zijn.

De aanstekelijke muziek en dynamische choreografie maken "Kinky Boots" tot een meeslepende en onvergetelijke ervaring voor het publiek.

Deze voorstelling in Arenberg wordt gebracht onder de regie van Niels de Valk en met de muzikale leiding van Charles Van den Broecke, die beide hun eigen unieke stempel drukken op deze alom geprezen productie. Met hun expertise en passie beloven zij een uitvoering die zowel trouw blijft aan het originele verhaal als verfrissend en vernieuwend is.

Kinky Boots A5 met afloop.jpg
Flanders tax shelter.png
Over de Show

TICKETS

Ticketverkoop voor Kinky Boots gaat van start op 5 augustus.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en boek als eerste met vroegboekkorting de beste plaatsen!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page