top of page

Repetities Opening Night Antwerp Pride gestart

De ‘Priscilla’-cast spaart geen moeite om van het optreden in het OLT een memorabel moment te maken.

Onder leiding van Matthew Michel, die een catchy choreo bedacht, werkt hoofdcast Brecht Callewaert, samen met Brent Pannier en Gert Botty (die respectievelijk Baptiste Vuylsteke en Jeroen Logghe voor de gelegenheid vervangen) zich in het zweet om alle danspassen uit het hoofd te leren. Ook Diva’s Joke Van Robbroeck, Saïn Vantomme en Isabelle Heremans zetten hun beste beentje voor en dansen de sterren van de hemel op een medley van onvervalste disco-klassiekers. Passeren onder andere de reveu: ‘I Will Survive’, ‘Finally’ en ‘It’s Raining Men’. De jongens vervoegen hen in de nummers ‘Hot Stuff’ en ‘I Love The Nightlife’. Afsluiter van de act ‘Colour My World’ wordt één van de hoogtepunten van het optreden.

Muzikaal leider Charles Vanden Broucke en zangcoach Elke Buyle zetten in dit geval de puntjes op de noten, want er wordt live gezongen! InTeam Producties draagt met ‘Priscilla, Queen of the Desert’ haar steentje bij tot een wellicht onvergetelijke start van de Antwerp Pride. Opnieuw een editie met de nodige beperkingen, maar daar zal tijdens het optreden in het prachtige Openluchttheater van het Rivierenhof weinig van te merken zijn.


Kaarten voor het Openingsconcert zijn helaas uitverkocht. Wie ‘the real thing’ wil zien – dus de voorstelling van ‘Priscilla, Queen of the Desert’ zelf, kan terecht op www.arenberg.be voor tickets.

Comments


bottom of page