Na de succesvolle producties ‘Rent’, ‘Blood Brothers’ en ‘Kiss of the Spider Woman’ brengt InTeam Producties in januari 2022 de Belgische première van ‘Priscilla, Queen of the Desert’, gebaseerd op de gelijknamige cultfilm uit 1994. 

‘Priscilla Queen of the Desert’ vertelt het verhaal van drie vrienden die besluiten met een bus vanuit Sydney naar Alice Springs te rijden, dwars door de woestijn van Australië, om daar een aantal dragqueen-optredens te geven. Voor deze reis van hun leven dopen ze de bus om tot ‘Priscilla’. De roadtrip ligt bezaaid met onverwachte uitdagingen… De musical is doorspekt met ‘80ies en ‘90ies hits zoals 'I Will Survive', 'I Love The Nightlife' en 'Finally'!

Artistiek team:

 

regie: Niels de Valk

muzikale leiding: Charles Vanden Broucke

choreografie: Matthew Michel

zangcoaching: Goele De Raedt

spelcoaching: Tania Poppe

 

INTEAM ZOEKT MANNELIJKE ENSEMBLEROLLEN

VOOR ‘PRISCILLA, QUEEN OF THE DESERT’

Voor een aantal mannelijke ensemblerollen organiseert inTeam een auditie op donderdag 1 juli om 10u. De auditie staat open voor professionele musicalartiesten en bestaat uit een zang- en dansauditie.

Daarnaast zoeken we nog expliciet naar een acteur (met name danservaring noodzakelijk) met donkere huidskleur voor een ensemblerol.

We vragen beschikbaarheid vanaf 29 november. Première op 7 januari 2022 in de Arenberg Schouwburg in Antwerpen. Voorstellingen t/m 16 januari. 

Inschrijven voor 28 juni. De eerste selectie gebeurt op basis van profiel en CV. Bij selectie ontvang je een email met een uitnodiging en meer details over de auditie.

Het nodige auditie materiaal bestaande uit 1 zangnummer ('Colour My World') vind  je hier terug.