top of page

10 jaar InTeam: Een Decennium van Onvergetelijke Muziektheatermomenten

Het is een moment van viering en reflectie bij InTeam Producties, want het geliefde muziektheatergezelschap viert haar 10-jarig bestaan. Met een rijke geschiedenis van passie, creativiteit en toewijding aan het genre, heeft InTeam een indrukwekkende reis afgelegd sinds haar bescheiden begin.

Het begon allemaal met een droom, gedragen door de visie van de oprichters Tom, Nico en Cathy. Deze gedurfde pioniers verzamelden getalenteerde artiesten om zich heen, met een gedeelde missie om hoogwaardig muziektheater naar Vlaanderen te brengen. Vanaf het prille begin was het duidelijk dat InTeam niet zomaar een productiehuis was; het was een broedplaats voor jong talent, een platform voor creativiteit en een toevluchtsoord voor liefhebbers van het genre.

Gedurende de afgelopen 10 jaar heeft InTeam een indrukwekkende lijst van producties op haar naam gezet, variƫrend van klassiekers tot eigentijdse hits. Maar het succes van InTeam kan niet alleen worden gemeten aan de hand van haar voorstellingen; het is ook te danken aan de onvermoeibare inzet van haar cast, crew, sponsors en vrijwilligers. Elk van hen heeft een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes en de groei van het gezelschap.

Bij het terugkijken op het verleden, kunnen we niet voorbijgaan aan de herinnering aan twee bijzondere mensen die ons ontvallen zijn: Frank De Peuter en Hans Focking. Als choreograaf en mentor waren zij niet alleen belangrijke figuren binnen InTeam, maar ook inspiratiebronnen voor velen. Hun nalatenschap zal altijd voortleven in de geest van InTeam.

De jubileumreceptie van InTeam werd ook vereerd met de aanwezigheid van Nabilla Ait Daoud, cultuurschepen van Antwerpen. Haar steun en erkenning voor het werk van InTeam benadrukken het belang van culturele instellingen zoals deze in het lokale gemeenschapsleven.

Tijdens de viering ontving InTeam ook een speciale oorkonde ter ere van haar 10-jarig bestaan, een welverdiende erkenning voor het voortdurende engagement en de bijdrage aan het culturele landschap van Vlaanderen.

Maar laten we niet alleen stilstaan bij het verleden; de toekomst van InTeam ziet er even helder uit. Met een indrukwekkende reeks van aankomende producties, waaronder "Master Class", "LELIES" en "Kinky Boots", blijft InTeam haar reputatie als een toonaangevend muziektheatergezelschap versterken. Met een mix van gevestigde namen en jong talent op het podium, beloven deze voorstellingen een unieke en meeslepende ervaring te worden voor het publiek.

Natuurlijk zijn er ook uitdagingen op de weg vooruit. Financiƫle beperkingen en een voortdurend veranderend cultureel landschap zullen InTeam blijven uitdagen. Maar met de steun en toewijding van haar gemeenschap, is InTeam vastbesloten om de komende 10 jaar met dezelfde passie en vastberadenheid tegemoet te treden.

Dus laten we samen het glas heffen op de volgende tien jaar van passie, creativiteit en muzikaal vakmanschap bij InTeam Producties. Want zoals het gezegde luidt: het beste moet nog komen.

Onthulling van de oorkonde voor 10 jaar InTeamComments


bottom of page