top of page

PRISCILLA’ KLEURT DE ANTWERP PRIDE!

Antwerpen maakt zich weer op voor een fantastisch pride weekend en ‘Priscilla’ is erbij!

De Pride Parade trekt dit jaar opnieuw door de Antwerpse straten.

Op zaterdag 13 augustus kleurt een bonte stoet de binnenstad. InTeam Producties kan niet ontbreken met een vrolijke ‘Priscilla’ bus. De cast, uitgedost in ‘Priscilla’ kostuums, danst uitgelaten mee met de ’80 en ‘90ies hits, die deze musical zo onweerstaanbaar maken. Het wordt een kleurrijk feestje, met pluimen, bloemen en de nodige glitter.


Op het Closing Festival, zondag 14 aug op de Zuiderkaaien, herhalen we het feestje. Dan treedt de cast op met een aanstekelijke medley uit de musical. ‘It’s raining men’, ‘I will surive’ en ‘Go West’ passeren onder andere de revue. Hoofdrollen Jeroen Logghe, Baptiste Vuylsteke en Brecht Callewaert zijn van de partij – uitgedost in de iconische bloemenoutfits. Geflankeerd door Miss Understanding (Jens Broes), Diva’s van dienst (Maud Hanssens, Joke Van Robbroeck en Inge Teeuwen) en een aantal dansers wordt dit gegarandeerd een ambiance moment. Het optreden staat gepland om 14u25.

Meer info over het verloop van Antwerp Pride: www.antwerppride.be


De musicalproductie ‘Priscilla, Queen of the Desert’, gebaseerd op de gelijknamige cultfilm uit 1994, speelt van 27 januari tot en met 5 februari 2023 in Arenberg, Antwerpen. De musical vertelt het verhaal van drie vrienden, die een tocht doorheen de woestijn in een bus ondernemen, om op de eindbestemming een drag-act op te voeren. ‘Priscilla, Queen of the Desert’ zit boordevol aanstekelijke ’80 en ’90 muziek.


PERS

Contact: Niels de Valk niels@inteam-producties.be M0475 51 88 42

Fotocredits: Marc Drofmans (foto) – Jens Broes als Miss UnderstandingComments


bottom of page