top of page

‘PRISCILLA, QUEEN OF THE DESERT’ OP ANTWERPS CULTUURWEEKEND

Tijdens het Cultuurweekend in Antwerpen, zondag 28 augustus, brengt de cast van ‘Priscilla, Queen of the Desert’ een muzikaal voorproefje.
Antwerpen maakt zich in het laatste weekend van augustus traditioneel op om het publiek kennis te laten maken met het nieuwe theaterseizoen 22/23.

Ook Inteam Producties ontbreekt niet op het event en brengt een showcase uit de musicalproductie ‘Priscilla, Queen of the Desert’, die vanaf 27 januari in Arenberg geprogrammeerd staat. Het optreden staat om 15u30 gepland op het podium op de Groenplaats. De cast brengt een selectie nummers uit de musical, die bol staat van de eighties en nineties muziek. Passeren de revue: ‘It’s raining men’, ‘Finally’, ‘I will survive’, ‘Go west’ en ‘Colour my world’. Het wordt een kleurrijk spektakel, met de iconische bloemenoutfits – zoals ook in de oorspronkelijke film – als blikvangers.

Het publiek kan tijdens het event ook langskomen op de Musicalstand, waar producenten InTeam, Au Fond en Judas de krachten hebben gebundeld.

Zo is er om 14u15 een drag bingo, gehost door Miss Understanding en Bernadette en waar tickets voor de voorstelling te winnen vallen. Maak tevens kennis met de cast om 15u50, tijdens een ludieke ‘meet&greet’.

Zondag 28 augustus belooft sowieso een hoogdag te worden voor liefhebbers van musical. Optredens uit diverse musicalproducties, verschillende promostands en ‘meet&greets’ kleuren de Groenplaats.

De start van een veelbelovend theaterseizoen!


De musicalproductie ‘Priscilla, Queen of the Desert’, gebaseerd op de gelijknamige cultfilm uit 1994, speelt van 27 januari tot en met 5 februari 2023 in Arenberg, Antwerpen. De musical vertelt het verhaal van drie vrienden, die een tocht doorheen de woestijn in een bus ondernemen, om op de eindbestemming een drag-act op te voeren. ‘Priscilla, Queen of the Desert’ zit boordevol aanstekelijke ’80 en ’90 muziek.

Comments


bottom of page